Poedercoaten

Specialist in poedercoat vlak bij Den Bosch


Poedercoat is een veelgebruikte techniek bij Peek Metaalkonstrukties in Hedel, nabij Den Bosch in Brabant. Wellicht heeft u er al vaker van gehoord, maar wat is het nu precies? Poedercoating is een populaire verftechniek, waarbij met behulp van poedercoat een kunststoflaklaag wordt aangebracht. Hiermee geeft u binnen een korte tijd een finishing-touch aan uw product. Lijkt u deze verftechniek interessant voor uw project? Laat ons de kleur weten en wij maken het voor u waar!

Hoe wordt de poedercoat aangebracht in Hedel, nabij Den Bosch in Brabant?

Bij poedercoating wordt een droge laag aangebracht met een spuitpistool. Hierdoor blijft de poeder plakken, waarna het product de oven ingaat. Door de juiste temperatuur in te stellen, wordt het product uitgehard. De poedercoat is in onze werkplaats in Hedel, vlak bij Den Bosch, Tilburg en Oss in Brabant, aan te brengen op onder meer de volgende producten:

  • Meubels
  • Stands
  • Apparaten

Wilt u een product dat hierboven niet genoemd is van een poedercoating laten voorzien? Geen probleem! uw projectwensen aan ons door en wij maken het voor u mogelijk.

Laat uw project aan ons over en ontvang topkwaliteit


Wilt u meer informatie over hoe de poedercoat in uw project kan worden verwerkt in ons metaalbedrijf in Hedel, nabij Den Bosch in Brabant? Wilt u een project volledig aan ons overlaten en metalen frames, meubels of stands door ons laten realiseren? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Als u liever belt, bereikt u ons ook via 073 599 3497.

Delen