Meubelframes

Op het gebied van meubelframes heeft Peek Metaalkonstrukties uit Hedel veel kennis en ervaring in huis. De constructie van meubels is uiteraard weer een heel andere tak van sport dan apparatenbouw of de toelevering van standbouw. Iedere dag maken onze specialisten frames op maat, zodat deze de basis vormen voor stevige en kwalitatieve meubels voor onze klanten.

Meubelframes op maat gemaakt


Wanneer u meubelframes op maat wenst, schakelt u uiteraard een professional in metaalconstructie in. Als constructiebedrijf in Hedel, dicht bij Den Bosch, vervaardigen wij met de juiste materialen en nauwkeurig maatwerk uw frames. Voor de constructie van die frames kunnen verschillende metalen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan staal, koper, aluminium, rvs, messing en andere metaalsoorten. Door onze kennis en ervaring kunnen we u adviseren over de toepassing van onze materialen voor uw meubelframes. Wij informeren u uitgebreid over wat de beste manier is om de frames te ontwikkelen.

Bespreek uw project met onze specialisten


Peek Metaalkonstrukties voert al meer dan drie decennia met passie en enthousiasme een scala aan constructieprojecten uit. Naast het vervaardigen van meubelframes, houden we ons ook bezig met apparatenbouw, precisieresultaten produceren door middel van lasersnijden, kant- en buigwerk – en nog veel meer. U neemt contact met ons op door te bellen naar 073 599 3497. Wij bespreken uw project graag met u.

Delen