Apparatenbouw

Apparatenbouw in Brabant en Gelderland

Heeft u wensen op het vlak van apparatenbouw voor uw bedrijf in Brabant of Gelderland? Dan zijn wij u in Hedel graag van dienst. Wij zien elk project als een uitdaging en zijn in staat om van verschillende onderdelen de meest uiteenlopende apparaten of werktuigen te vervaardigen. U wilt natuurlijk een eindproduct van zeer goede kwaliteit. Met ruim 35 jaar ervaring en de modernste apparatuur hebben wij alles in huis om uw project tot in detail te realiseren.

Het ideale adres voor apparatenbouw voor uw project in Brabant of Gelderland

Tegenwoordig volgen de ontwikkelingen in de metaalbewerking elkaar ontzettend snel op. Wij begrijpen dat de wensen van particulieren en bedrijven voortdurend veranderen. Met onze uitgebreide kennis zijn wij in staat in te spelen op de groeiende eisen die gesteld worden aan apparaten. Onze vakmensen werken iedere dag met passie om nieuwe apparaten samen te stellen op basis van constructietekeningen naar wens van de klant.

Ontdek al onze expertises

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in apparatenbouw voor klanten in Brabant en Gelderland, maar we hebben nog vele andere expertises. Zo voeren wij graag constructiewerk voor u uit. Wilt u een stalen meubelconstructie laten realiseren? Of wilt u een project netjes afwerken door middel van poedercoating? Geen probleem. Ook voor kant- en buigwerk en het zetten van plaatwerk zijn wij uw partner. Wij gaan verder dan alleen productie, zodat u volledig ontzorgd wordt in uw project.

Geef uw project uit handen

Wilt u een bedrijf in Brabant of Gelderland inschakelen dat zeer gespecialiseerd is op het gebied van apparatenbouw, of andere vormen van metaalconstructie en -bewerking? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn benieuwd naar uw project en willen graag iets voor u betekenen. Kom langs bij Peek Metaalkonstrukties in Hedel of bel gerust naar 073 599 3497.

Delen