Lasersnijden

Specialist in lasersnijden in de buurt van Brabant


Lasersnijden laat u over aan Peek Metaalkonstrukties, gevestigd in Hedel – nabij Den Bosch in Brabant. Met meer dan 35 jaar aan ervaring mag ons team zich dé specialist in lasersnijden noemen, zowel in Gelderland als Brabant. Dit geldt ook voor vele andere constructiewerkzaamheden. Van lassen en snijden tot kantwerk en poedercoating; binnen veel werkvelden ontvangt u de beste resultaten. Wilt u metaal laten snijden of bewerken door middel van lasersnijden in onze werkplaats in Den Bosch? Lees verder en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Lasersnijden en andere metaalbewerkingen door onze vakmensen nabij Brabant


Lasersnijden is een moderne technologie waarmee precisieresultaten kunnen worden bereikt. De techniek wordt met name ingezet om metaal te snijden. Nauwkeurigheid is hierbij zeer belangrijk. Wanneer u bij ons metaal laat lasersnijden, bent u dan ook altijd zeker van hoogwaardige kwaliteit. Ook glas, hout en diverse kunststoffen kunnen met een lasersnijder zeer secuur worden bewerkt. Naast lasersnijden bieden wij diverse andere diensten aan in Hedel, nabij Den Bosch in Brabant. U kunt hierbij denken aan:

  • Apparatenbouw
  • Meubelbouw
  • Kantwerk

Heeft u in regio Den Bosch een groot project op de planning staan waarbij u lasersnijden wilt combineren met één van onze andere expertises? Bezoek dan ons constructiebedrijf en laat u uitgebreid informeren. Onze metaalspecialisten houden van hun vak en beschouwen mooi en kwalitatief las- en lasersnijwerk dag in dag uit als een belangrijk streven. Wilt u uw constructie na het bouwen voorzien van een kleur middels poedercoating? Laat het ons weten en wij maken het voor u waar.

Schakel ons in voor lasersnijden in de buurt van Den Bosch. Wilt u meer informatie over lasersnijden of over één van onze andere diensten die wij uitvoeren in de buurt van Brabant? Of bent u benieuwd wat wij voor uw project kunnen betekenen op het gebied van lasersnijden? Kom met ons metaalconstructiebedrijf in contact en bel naar 073 599 3497. Gezamenlijk bekijken we met welke technieken uw project het beste kan worden gerealiseerd.

Delen