Kantwerk

Kant- en buigwerk


Een professional die de nieuwste technieken op het gebied van kant- en buigwerk toepast, zorgt voor het beste resultaat van uw constructieproject. Daarom schakelt u Peek Metaalkonstrukties uit Hedel in. Bij ons zijn specialisten werkzaam die veel ervaring hebben in metaalbewerking. Kant- en buigwerk moet uiteraard op een secure manier worden uitgevoerd. Dit is mede van belang om een constructieproject snel en efficiƫnt te laten verlopen. Maak kennis met nieuwe computergestuurde technieken die het kanten en buigen van metaal zo nauwkeurig mogelijk maken.

Kant- en buigwerk met de grootste nauwkeurigheid


Het buigen van plaatwerk gebeurt door middel van een kracht, oftewel het buigmoment, die op een bepaalde lengte van het materiaal inwerkt. Zo wordt er van een vlakke metalen plaat een 3D-contour gevormd. Met onze kennis over diverse soorten metaal zetten wij ons kant- en buigwerk altijd op de juiste manier in. Het precisiewerk dat onze computergestuurde machines leveren, maakt het mogelijk om ook grote series te realiseren.

Vraag naar meer informatie over onze diensten


Geef uw wensen voor uw project aan ons door en wij bespreken de mogelijkheden met u. Of het nu gaat om kant- en buigwerk of andere werkzaamheden, zoals apparatenbouw, nauwkeurig las- en snijwerk, het construeren van meubelframes of poedercoaten; bij ons metaalconstructiebedrijf in Hedel zijn onze enthousiaste vakmensen u graag van dienst. Bel naar 073 599 3497 en vraag om informatie en persoonlijk advies.

Delen